teaser4

Discuss and find all the necessary information about the Belgium Referees Association
User avatar
loteling
Posts: 374
Joined: 18 Mar 2007, 14:38
Belgium Ranking: 0
Highest Break: 0
Location: Turnhout

teaser4

Post by loteling »

Heren,

wat is de hoogst mogelijke reglementaire break in 3 strokes ...

tip: uiteraard méér dan 9...

grts :wink: ,

koen.

Albatros
Posts: 20
Joined: 19 May 2005, 11:41
Highest Break: 44
Location: BCE 4

Post by Albatros »

19 freeball met enkel roos en zwart op tafel, pot zwart, dan roos en vervolgens nog eens zwart

User avatar
GeertV
Posts: 586
Joined: 22 Sep 2005, 13:02
Highest Break: -1
Location: Westbury

Post by GeertV »

Ik denk zo snel even gerekend aan 28.

--> speler A pot een rode en speelt vervolgens naar zwart, maar speelt er naast. A krijgt 1 punt en B 7 punten + foul & miss tegen A.
--> speler B accepteert de miss en speler A speelt wederom op zwart, maar pot 'm deze keer, dus 1e stoot levert 7 ptn. op
--> vervolgens pot A de 14 overblijvende rode ballen in 1 shot (theoretisch natuurlijk !), hetgeen 14 ptn. oplevert
--> tenslotte speelt hij weer zwart voor nog eens 7 ptn
7+14+7=28

User avatar
loteling
Posts: 374
Joined: 18 Mar 2007, 14:38
Belgium Ranking: 0
Highest Break: 0
Location: Turnhout

Post by loteling »

GeertV wrote:Ik denk zo snel even gerekend aan 28.

--> speler A pot een rode en speelt vervolgens naar zwart, maar speelt er naast. A krijgt 1 punt en B 7 punten + foul & miss tegen A.
--> speler B accepteert de miss en speler A speelt wederom op zwart, maar pot 'm deze keer, dus 1e stoot levert 7 ptn. op
--> vervolgens pot A de 14 overblijvende rode ballen in 1 shot (theoretisch natuurlijk !), hetgeen 14 ptn. oplevert
--> tenslotte speelt hij weer zwart voor nog eens 7 ptn
7+14+7=28


bravo Geert,

ik zou het zelf niet beter uitgelegd kunnen hebben!!! 100% correct

hallo Albatros,

ook een zéér goede poging!!!


grts,

koen

User avatar
GeertV
Posts: 586
Joined: 22 Sep 2005, 13:02
Highest Break: -1
Location: Westbury

Post by GeertV »

Wens hierbij nog te corrigeren naar 29 ptn. zelfs.

Als A begint met een free bal en dan het verhaal van naast de zwarte te spelen, dan kan hij bij zijn 2e shot toch alle 15 rode ballen nog potten !

User avatar
loteling
Posts: 374
Joined: 18 Mar 2007, 14:38
Belgium Ranking: 0
Highest Break: 0
Location: Turnhout

Post by loteling »

GeertV wrote:Wens hierbij nog te corrigeren naar 29 ptn. zelfs.

Als A begint met een free bal en dan het verhaal van naast de zwarte te spelen, dan kan hij bij zijn 2e shot toch alle 15 rode ballen nog potten !


hihihi...
ik wil dan de ref zijn ogen wel eens zien.... nie te volgen....

alléz vooruit...Geert,
goed gevonden...
een kus van de juf en een bank vooruit!!!

grts,

koen.