2012 German Masters Berlijn

Discuss all the latest snooker news: main tour, PTC, EPTC, events, tournaments, etc...
User avatar
peterbullen
Posts: 196
Joined: 19 May 2005, 20:07
Belgium Ranking: 2
Highest Break: 141
Club: De Komma
Location: Leuven

2012 German Masters Berlijn

Post by peterbullen »

Hey iedereen, just de trekking gekregen van de German Masters in Berlijn. Ik mag tegen Adrian Gunnell, daar heb ik nog een verleden mee, dus da kan nog leuk worden.

Groetjes,

Pistol

the draw:

Ken Doherty - Patrick Einsle winnaar tegen Mark Williams

Adrian Gunnell - Peter Bullen winnaar tegen Stephen Lee

Yu Delu - Chris Norbury winnaar tegen Ding Junghui

Mike Dunn - Craig Steadman winnaar tegen Matthew Stevens

Liu Song - Soner Sari winnaar tegen Mark Selby

James Wattana - Mario Wehrmann winnaart tegen Graeme Dott

Paul Davison - Krzysztof Wrobel winnaar tegen Judd Trump

Tom Ford - Philip Arnold winnaar tegen Mark Allen

User avatar
ward_77
Posts: 134
Joined: 22 Mar 2007, 10:46
Belgium Ranking: 0
Highest Break: 77
Club: Pallieter Ertvelde
Location: Ertvelde

Re: 2012 German Masters Berlijn

Post by ward_77 »

Veel succes!

luchtzak
Posts: 2247
Joined: 12 May 2005, 21:49
Belgium Ranking: 18
Highest Break: 76
Club: Trianon, Kontich
Location: Hofstade, Zemst

Re: 2012 German Masters Berlijn

Post by luchtzak »

Véél succes Peter !

User avatar
Mitu
Posts: 927
Joined: 29 May 2005, 16:14
Belgium Ranking: 12
Highest Break: 95
Club: Shooters
Location: Bertem

Re: 2012 German Masters Berlijn

Post by Mitu »

2-1 voor! Come on!

luchtzak
Posts: 2247
Joined: 12 May 2005, 21:49
Belgium Ranking: 18
Highest Break: 76
Club: Trianon, Kontich
Location: Hofstade, Zemst

Re: 2012 German Masters Berlijn

Post by luchtzak »

5-3 verloren :(

pink
Posts: 83
Joined: 05 May 2009, 19:38
Belgium Ranking: 0
Location: Oost-Vlaanderen

Re: 2012 German Masters Berlijn

Post by pink »

luchtzak wrote:5-3 verloren :(

Finally the last match to finish in the morning (or technically in the afternoon after other matches had already started) was between Adrian Gunnell and Belgium's Peter Bullen. The player gave Gunnell a fright at the start but the veteran eventually came through 5-3 to get a chance to play Stephen Lee in the first round.

luchtzak
Posts: 2247
Joined: 12 May 2005, 21:49
Belgium Ranking: 18
Highest Break: 76
Club: Trianon, Kontich
Location: Hofstade, Zemst

Re: 2012 German Masters Berlijn

Post by luchtzak »


User avatar
peterbullen
Posts: 196
Joined: 19 May 2005, 20:07
Belgium Ranking: 2
Highest Break: 141
Club: De Komma
Location: Leuven

Re: 2012 German Masters Berlijn

Post by peterbullen »

Een drukke week .. dinsdag vertrokken naar Berlijn voor de German Masters. Samen met Monique Limbos op de vlucht, beetje kunnen praten over the Masters die pas voorbij waren, bracht me al een beetje in the mood.
Daar aangekomen 20 minuutjes taxi en het hotel was al gereserveerd, super in orde! Effe omkleden en eens kijken in de Tempodrome of er al trainingstafels klaar waren. En ja hoor, ik loop daar direct Erik Claes van Espa biljarts tegen het lijf, hij had samen met een deel engelse fitters de tafels gedaan. De 3 trainingstafels waren al bezet door.. Mark Williams, Matthew Stevens en Ken Doherty, what the hell doe ik hier? Ok, yes, één van die pipos stopt en ik kan een balleke stoempe. Ik moet zeggen, ik miste gene ene bal.. al een chance want die mannen waren daar nog! Alé een klein uurke de supertafel mogen ervaren en dan een dinerke gaan doen met den Erik en de fitters. Hele plezante avond, toffe mensen, en daarna nog iet gaan drinken.. wie zat daar dan weer.. al de beste referees.. Jan Verhaas, Michaela, Eirian en onze Olivier Marteel en Jan Scheers, Jurgen Gruson was er ook. Heb het toch maar nie te lang getrokken want de wedstrijd was al om tien uur.
's Morgens ontbijtje met Erik, Jan, Jurgen en de rest van de fitters. Tof als ge zo ergens zijt en ge kent iemand.
Daarna effe warm aankleden want het is wreed koud aan t worden.. en t was toch een tien minuutjes wandelen tot aan de venue. Amai wa een indrukwekkende arena sjieke dinge! Den Adrian was al aan t trainen, zijn vrouwke was de ballen aan t terugleggen voor hem. Doeme eh zo moet ik ook één vinden! Nie da ze zo knap was, maar tzal wel een goeike zijn zeker.. ale hup nog rap een koffieke drinken in de players room en mentaal een beke voorbereiden op de match.
Time, Mike Ganley komt effe zeggen waar het op staat, tijdens de interval aanwezig zijn in de playersroom, en nie op tijd om terug te beginnen ist frame weg. Zo simpel ist daar, en geloof me ze doen het eh!
Maike Kesseler als arbiter, ze mag er zijn, dus da was al in orde. Ik had ze in Antwerpen op de ptc ook al gehad en die match had ik gewonnen dus.. positief begin. De eerste frames toch weer wa chakey, de omstandigheden.. maar het ging nog, ik kom zelfs met wa toverwerk 2-1 voor. Hij moest natuurlijk weer da volgend frame pakken en met 2-2 gaan we de players room in. Toch wel een beetje volk in de zaal, nog nie veel maar toch was er al het gevoel dat ge bekeken werd. De tweede sessie begint, en wie zie ik daar achter het gordijn naar onze match kijken, idd Stephen Lee, hij is dan ook het volgende slachtoffer van de winnaar van onze match. De Gunnel komt fris uit de kleedkamer en blaast er ne 76 in, zou zijn vriendin hier voor iets tussen zitten. Bij mij was da in ieder geval nie zo, maar ik win toch het 6de frame en breng de bordjes terug in evenwicht. Het volgende frame is wreed tacktisch en ik moet het onderspit delven.. 4-3 achter. Tijd om de registers open te trekken en ik begin goed, 35-1 voor. Ik maak een heel goed longshot, mooi op zwart, wel kort tegen de band.. maar.. ik krijg een ongelofelijke kick waardoor zwart er niet ingaat, ik laat hierdoor ook wit tegen de band liggen, maar hij slaagt er toch in om rood te potten en maakt dan ook mooie 60 die van mij had moeten zijn. Hij was heel opgelucht na de match en zei dan ook dat ik meer verdiend had, maar daar koop je tot op heden nog altijd niks mee. Jammer maar niks aan te doen, ik zal nog wel vandaag en morgen genieten van de wedstrijden die eraan komen. Eerst iets met de supporter van dienst (Sven) gaan eten en 's avonds naar de wedstrijden kijken. De Ronnie zijn match stak er bovenuit natuurlijk.. en een ongelofelijke sfeer in de zaal! Donderdag nog wa genoten van een aantal matchen en 's avonds iets gaan drinken met de refs en goe gelachen. De vrijdag terug naar reality en nog een beetje voorbereiden voor de Belgium Ranking van t weekend. Ik moet zeggen de mannen van de Komma hadden al heel veel gedaan, thx daarvoor! Natuurlijk de vaste vrijdagplakkers zaten aan de toog en dus was het weer half vijf als ik ging slapen, en ik moest om 8 opstaan.. pff. Eerst nog alle tafels in orde gezet!
Maarja als de wekker afloopt staan we op eh. Effe douchen aankleden, Nico en zus uithalen en opendoen. De hele dag goeie commentaar gehad op de tafels, da doet wel deugd. Een aantal verrassingen waren er natuurlijk ook weer bij. Peter Vertommen verliest na een lang matchke van Tim jonckers 3-2. Bjorn Kaerts gaat eruit na de ontmoeting tegen Mario Geudens, die was stevig begonnen met een 90 en 70 break. Tis toch zalig om die gast te zien spelen, na een lange afwezigheid weer, superspeler en supergast!! Hij gaat er dan uit tegen Luca die toch wel sterk stond te spelen.
Onze thuisspelers hadden het geluk echt niet mee, Olivier eruit, Michiel eruit ( da was dan wel in de Uni en na toch wel een goei prestatie.), Tomas eruit..Eddy.. pff t zat nie mee. Enkel Johan Somers overleefde maar moest dan tegen Luca en da was nie tof, 3-0 .. De opvallendste verschijningen in mijn ogen waren Pascal Raes, Jos Voets en Pascal Durnez. Ze stormden redelijk vlot naar de 1/16de finales.
Van de university wedstrijden vond ik op papier de volgende de uit het oog springendste.. de uitschakelingen van Yvan Van Velthoven en Thomas Skalski, respectievelijk door Peter Cnudde en Tim Van Goubergen.

De 1/8ste finales zagen er als volgt uit:
Tim Jonckers - Pascal Raes 3-1
Luca Brecel - Laurens De Staelen 3-0
Peter Bullen - Mario Van Herk 3-0
Alain Vandersteen - Nick Vanhee 3-0
Jurgen Van Roy - Peter Cnudde 3-1
Jean-Luc di Franco - Gino Verheyde 3-1
Tim Van Goubergen - Rene Hemelsoet 3-2
Guy Hendrickx - Kevin Van Hove 3-1

Hier was toch de uitschakeling van Kevin het opvallenst, de Guy was blijkbaar in potting mood.

de 1/4de:
Luca Brecel - Tim Jonckers 4-0
Peter Bullen - Alain Vandersteen 4-0
Jurgen Van Roy - Jean-Luc di Franco 4-2
Guy Hendrickx - Tim Van Goubergen 4-2

Tim Jonckers zijn goede run kwam ten einde tegen Luca, Alain had totaal geen running en ik kon er goed van profiteren.
Jurgen en Guy moesten beide 2 frames afstaan.

de halve finales:
Peter Bullen - Luca Brecel 4-2
Guy Hendrickx - Jurgen Van Roy 4-1

Jurgen kon niet meer brengen wat daarvoor wel ging, en Guy potte er lustig op los.
De match tss Luca en mij was wel tof, vond ik toch eh.. ik kom met goed spelen vrij vlot 3-0 voor.. oa een 60 en een 80.
dan komt Luca verdiend terug tot 3-2.. ongelofelijke pots included. Het 6de frame is echt wel spannend, ik neem een goede start maar mis de laatste rode om het af te maken, Luca maakt rood kleur rood en mist geel, ik maak dan de kleuren en mis de voor mij beslissende roze. Luca gaat 3 keer voor een dubbel maar mist, ik pot uiteindelijk roos .. met een dubbel! Zalig gevoel na de nederlaag in de finale tegen hem in Gent.

De finale was mss juist de match teveel.. denk dat we beiden al teveel pijlen hadden verschoten. Dat deed niks af aan de potkwaliteiten van potBEEST Guy. Ik win wel het eerste, maar effe later stond ik 4-2 achter. Na een paar mistakes van de Guy kan ik terugkomen tot 4-4.. ik heb de finale niet gewonnen, hij heeft ze verloren, eerlijk is eerlijk.
Het laatste frame net hetzelfde, hij mist matchbal op bruin en ik speel leeg.. sorry Guy.

Maar het was een super toffe week, Sven Abels bedankt voor de steun in Berlijn, aan alle andere mensen bedankt voor de steun!!! Super!

Pistol.