Teaser 13

Discuss and find all the necessary information about the Belgium Referees Association
User avatar
loteling
Posts: 374
Joined: 18 Mar 2007, 14:38
Belgium Ranking: 0
Highest Break: 0
Location: Turnhout

Teaser 13

Postby loteling » 13 Jul 2007, 09:31

de volgende..(een vraag van theo van bce)

na het potten van een rode bal komt de cue-ball tegen het pak te liggen.. moeilijke snooker op alle kleuren..
de speler nomineert de gele..
maar in de voorbereiding van de stoot maakt hij een fout...
bvb bij het neerzetten van zijn hand raakt hij een andere bal..

wat zal het gevolg zijn??
en het verdere verloop van de volgende stoot of stoten??

grts, :wink:

koen.

Roadie
Posts: 45
Joined: 30 Mar 2006, 10:28
Highest Break: 77
Club: Merodesnookers, Turnhout
Location: Merodesnookers

Re: Teaser 13

Postby Roadie » 21 Sep 2007, 10:23

Gewoon fout 4 (of meer) en geen miss, want de witte bal is niet aangeraakt (geen stroke).
Uiteraard kan de tegenstander de speler wel gewoon opnieuw laten spelen (zoals bij elke fout), en dit zal hij dan ook meestal doen ;)

User avatar
loteling
Posts: 374
Joined: 18 Mar 2007, 14:38
Belgium Ranking: 0
Highest Break: 0
Location: Turnhout

Re: Teaser 13

Postby loteling » 21 Sep 2007, 19:02

hé roadie,
fout 4 o.k.
MAAR...
opnieuw laten spelen is in uw (dit )geval dan een rode...want dat is dan de volgende ball-on...??

dit bedoelde je toch??

grts,

koen.


Return to “Belgium Referees Association”

Who is online

Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot] and 0 guests